Linkkejä

Tälle sivulle kerään hyödyllisiä linkkejä ruokatietoisille, ekologisesti suuntautuneille, perinneihmisille ja ohjelmapalveluista kiinnostuneille! Saattaapa joku muukin löytää jotain mukavaa.

Yleishyödyllisiä linkkejä:

www.collegium.fi  Avomiehen kotisivuja, käyntikortteja, esitteitä ja valokuvausta tarjoavat nettisivut.
Pöytyän-Oripään 4H-yhdistys Pirteä 4H- yhdistys Pöytyän seudulla. Olen keikkaillut sekä lasten että aikuisten kanssa.

Perinnelinkkejä:

www.juurielo.fi Suomalaista perinnettä monella tasolla elävöittävä ja ylläpitävä yhdistys. Heille olen tehnyt kokkikeikkoja, ja koen ajatukset hyvin läheiseksi.
www.taivaannaula.org
Suomenuskoisten oma yhdistys. Toimin hallituksessa, ja olen järjestänyt monien vuotuisjuhlien ruokahuollon.
www.muinaisaika.com Pohjolan muinaiselämyksen ja Osma ry:n sivut. Perinteen elävöittämistä Euran seudulla, olen keikkaillut mukana. Leirikoulut, aikuisryhmät - tervetuloa Euran esihistoriaan!

Ruokaan liittyviä linkkejä:

Ilmaristen matkailutila Työpaikkani Liedon Ilmarisissa. Majoitusta, ruokaa, juhlapalveluita, kauniit perinneympäristöt.
www.tuulenhuminaa.fi
Eräopastuttu Petri Hautalan kirjoittaman mahtavan luontoruokakirjan "Tuulenhuminaa" esittely löytyy täältä, samoin linkki blogiin. Petrin kertomukset liittyvät hyvin vahvasti luontoon, suosittelen kaikille ekologiystäville, ja myös muuten luonnosta kiinnostuneille. Sekä tietysti ruokaa rakastaville!
www.kaffeli.fi Lounais-Suomen ruokakulttuuriyhdistys
www.aitojamakuja.fi Elintarviketuottajien haku. Täältä löytyvät näppärästi lähiruoan tuottajat
Oksasen tila Täältä olen hakenut luomukananmunia ja lampaanlihaa ja -taljoja, Yläneellä siis sijaitsee. Emäntä on aina hyvällä tuulella, oli miten kiire tahansa :).
Yläneen Palvaamo Täältä sitten taas haetaan maistuvia lihoja. Suosikkina savupalvi ja palvikylki.
Ruokakauppa Finska on suomalaiseen lähi- ja luomuruokaan keskittyvä uusi kauppa Turussa Kauppiaskadulla.
Katarinaan Koju on Turun Kauppatorilla herkullista lisäaineetonta makkaraa myyvä yritys - omistajana häärii myös luonnontieteitten tohtori, geologi-kokki Nanna Tuovinen! Muutakin sapuskaa kojulta saa maukkaaseen Wanhaan malliin.
Mikolan luomutila löytyy Rymättylästä, ja tarjoaa kesäaikaan herkullisia tuoreita luomukasviksia ja -marjoja, myös savukalaa ja Livonsaaren leipää.

 

Luonto- ja ohjelmapalvelulinkkejä:

Kuralan kartanotila  Työpaikkani Pöytyän Yläneellä, mökki- ja kartanomajoitusta, ruokaa, juhlapalvelut, kokouspalvelut, agilityä, suunnistusta, luontomatkailua, musiikkia
www.mykayak.fi
Ystävän melontaan ja ruokaan liittyviä ohjelmapalveluita Turunmaan saaristossa
www.tuorlanmajatalo.fi Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen yhteydessä oleva majatalo, juhlapalvelut, ohjelmapalvelut, kahvila ja ihana herkkupuoti jossa paljon paikallisia tuotteita. Täällä olen keikkaillut erilaisten luonto-opastusten parissa läheisellä Natura-alueella.
www.kunnonaskel.fi Virtasen Vesan työhyvinvointipalveluja tarjoava yritys, olen ollut mukana luonto-oppaana.
www.kurjenkello.net Yläneen seudun matkailu- ja käsityöyrittäjien yhteinen sivusto. Olen jäsen, kun seudulla opastuksia yms. teen.